@~mAs-aNas-ArFie~@'s FotoPage

By: mas arfie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Apr-2008 07:54 Email | Share | | Bookmark
Edit pictures







Wednesday, 16-Apr-2008 07:45 Email | Share | | Bookmark
BESDAY BOY (12 APRIL 2008)-1 year old







Tanggal 12 April (Sabtu), genapla usia anakku yg pertama..dah besar anak bujang aku ni..tak lama lagi nak dapat adik..banyak perkembangan yang aku lihat sepanjang setahun ni..Dah pandai berjalan, berlari,dah tumbuh gigi..dah pndai panggil abah..ibu lom pandai lagi..uhuk2..rasa seronok melihat perkembangan positif ni..harap lepas akan lebih baik lagi..xsabar plak nak dengar anakku ni bercakap..

SELAMAT HARI LAHIR YG PERTAMA SAYANG...Semoga panjang umur,murah rezeki dah besar nanti jadi anak yang soleh dan berguna kepada masyarakat..Jangan nakal2..tak lama lagi nak dapat adik..kene jaga adik tau..hehe..kepada MIL, SIL,adik, jiran sebelah,member yg kasi hadiah tue.tima kacih bebanyak yerr..lain tahun kasi lagi..hehhe




Monday, 14-Apr-2008 03:40 Email | Share | | Bookmark











awal bulan baru2 ni..bwk anas jenjalan ngn kete baru ayahnya..heheh..nak amik naza citra..loan xlepas daaa...last2 amik honda accord..jadikla..besola sket..anak pun dh betambah..punyala lama xberjalan ni.kete xde ..nk kemana2 pun susah..kalu berdua xpe..moto ade..tp xlehla bwk anas..kalu dekat2 bolehla..


Friday, 11-Apr-2008 05:31 Email | Share | | Bookmark
OfiS ku..

ni la tempat duduk aku kt ofis..hehe..xmende aku nk wat..boring tul..dhla xde keje nk wat..wakaka..time nk rileks boring..manyak keje pun tensen..Aku start keje kat cni since july 2006..agak lama gak..tp status contractla..so..after maternity ni aku dh xsmbung contract..kira berebti keje la.tp bos aku tetap kasi peluang kalu aku nk keje balik ctu..pikir2 malas gak..boringla keje contract ni..dhla cuti xbyk..wlaupun gaji byk..nk mintak revise pun punyer seksa..bonus?????haram..jgn harapla nk merasa bonus..huhu











ni muka aku skarang..tembam giler...arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

WALAU APEPUN AKU TETAP HEPI KEJE SINI..KENGKAWAN AKU SPORTING..SATU KEPALA...TAPI RAMAI DH BLAH LEPAS DAPAT KEJE LAIN...


Tuesday, 1-Apr-2008 06:20 Email | Share | | Bookmark
Majlis Konvokesyen Kolej Telekom

Tanggal 22 hb Mac baru ni..adik aku yang bongsu..dah selamat menerima DIPLOMA IN MULTIMEDIA (marketing) pada majlis konvokesyen kat jalan semarak..Kalau ikutkan dah lama adik aku ni graduate..ntah kenap lambat pulak majlis konvonyer..Skang ni dia bekerja kat telekom jalan pantai baru..dekat menara TM tue.Dekat gakla ngan umah aku..tp dia stay kat keramat.

Aku, hubby, anas dan ayah aku yang datang dr kampung turut sama menghadiri majlis tue..dhla hujan lebat masa smpai..lambat plak tue smpai..suppose kene masuk dewan sblm kul 2 ptg..tapi hujan punya pasal..jem plak...tiba kul 2.30 ptg..hehe..sib baik dpt masuk..aku n ayah akula yg masuk..hubbyku n anas dokla kt luar nunggu..majlis tue xlama sangat..sblm kul 4 dh selesai..tapi still hujan lebat..so nak bergambar pun susah..anas smpai ngantuk2..hehhee..tp hubby cakap masa dia dok kat cafe tue ramai yang mendukung..













[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net